Porsche Classic Series

Presents a la Final de les Porsche Classic Series de Montmeló

En un final d’infart, Jaume Campreciós (Porsche 968, dorsal 3) ha estat el vencedor de les Porsche Classic Series 2018, després de la cinquena i última cita al Circuit de Barcelona-Catalunya, tan sols 4 punts per davant del quíntuple campió Josep Lluís Marcó (Porsche 964), i de Francesc Palau (VW Golf); finalment, Carles Miró no ha pogut defensar les seves opcions de títol per malaltia.

La pluja ha estat present en certs moments de la jornada, el que ha dificultat la regularitat dels pilots, però no ha impedit que molts aficionats hagin passat pel circuit a veure un pàdoc ple de màquines precisosas.

Els vencedors han estat premiats amb els seus trofeus i amb un lot de productes Brugarol (vins i olis de la seva Finca Bell Lloc).
Al final del lliurament de torfeus s’ha brindat amb Brugarol i amb Moritz, mentre el campió rebia el seu rellotge Chopard Mille Miglia, com a colofó ​​a una temporada molt brillant.

Sport Inspired A&T hi vam estar presents fabricant i produint diferents tipus de suports publicitaris.