“El valor del Màrketing i de la Comunicació”

A Sport Inspired A&T ens convertim en el teu departament de màrqueting i comunicació. Ens encarreguem de realitzar les accions de màrqueting necessàries per aconseguir els teus objectius: comunicació, promocions, captació de clients o màrqueting digital. Tot projecte de comunicació necessita ser escomès des de diferents perspectives, per això posem al teu abast un equip de professionals multidisciplinaris que s’encarregaran de dissenyar l’estratègia i el pla de màrqueting de la teva companyia, desenvolupant i posant en marxa les accions necessàries per a potenciar les teves vendes .

La forma de consumir els mitjans no és la mateixa ara que fa vint anys, de manera que des d’ Sport Inspired A&T enfoquem la teva estratègia de comunicació d’una forma menys intrusiva, més personalitzada i que aporti un valor afegit a la marca a través de l’branded content. No venem productes o serveis, creem experiències.

A Sport Inspired A&T creem estratègies de màrqueting digital per augmentar la notorietat a la xarxa de la teva marca, millorant les relacions de la teva empresa amb el seu públic. A més, realitzem web professionals, dinàmiques i a la mida de les teves necessitats, tenint en compte aspectes com l’experiència d’usuari (UX), la navegabilitat del web i la optimització en diferents dispositius. A través d’eines de màrqueting digital com el posicionament SEO, analítica web, campanyes a Google Adwords (PPC), gestió de xarxes socials, campanyes de email màrqueting … t’oferim la millor solució en l’estratègia digital de la teva empresa.

Tràfic i Analítica Web

Mesurem i analitzem els indicadors amb quadres de comandament i models d'atribució, tenint en compte el cross-device.

Generar negoci

Cada proposta que fem i cada acció que realitzem tenen com a objectiu principal generar negoci dins la teva empresa i augmentar ingressos.

Màrketing Digital

Ens encarreguem de la teva estratègia de màrqueting digital: web, SEO, content màrqueting, campanyes de PPC, xarxes socials, email màrqueting ...

Street Màrketing

A través de campanyes específiques d' Street Marketing podem causar un gran impacte mitjançant un acostament directe als consumidors.

Pla de Comunicació

Realitzem un estudi professional de la comunicació de la teva empresa amb uns objectius preestablerts i unes accions definides.

Eficàcia i Resultats

Estratègia personalitzada realitzada per experts: sigui quina sigui la seva desafiament, podem ajudar a la teva empresa.