Què és Sport Inspired SL?

Sport Inspired SL és una empresa de serveis globals 360º al voltant dels esdeveniments corporatius i esportius, on proporcionem els nostres millors recursos de la mà dels millors professionals del sector, per a oferir un producte d’alta qualitat amb les millors condicions possibles.

Actualment gestionem 3 marques diferents:

– Just 4 For Your Event

– Sport Inspired Events

– Just 4 Pàdel

  • Just 4 For Your Event, és la marca d’esdeveniments corporatius, on, gràcies a la nostra experiència comercial i de gestió obtinguda al llarg del temps, ens hem especialitat en 6 línies de negoci ben diferenciades:

Organització global.

Màrketing i Comunicació

Team Building

People

Branding

3.0

  • Sport Inspired Events organitza qualsevol tipus d’esdeveniment esportiu, oferint els següents serveis::

Organització global.

Màrketing i Comunicació

Patrocini

Team Building

Branding

3.0

  • Just 4 Pàdel gestiona tot tipus de servei relacionat en l’esport de moda, el pàdel, tenint la representació de marques com TPC-Matchpoint i Padel10, software de gestió de clubs i fabricants de pistes, respectivament.

Volem aportar el nostre gra de sorra perquè tot el que envolta l’esdeveniment, presentació o nou negoci, sigui el que realment el client vol i aconsegueixi arribar al màxim de públic, que és en definitiva, qui ens posarà nota a tots.

Oferim agilitat, qualitat i un gran component humà, així com la certesa i la garantia que dóna un bon servei personal, individual i adaptat a cada situació.