Esdeveniments Esportius

"Els nostres esdeveniments esportius creen passions"

Els esdeveniments corporatius són fonamentals per impulsar un negoci i donar a conèixer els productes o serveis que s’ofereixen. El seu objectiu és apropar l’empresa al públic i generar nous clients, i per tenir èxit, els esdeveniments s’han de plantejar i organitzar a la perfecció.

A Sport Inspired A&T som especialistes en aquest àmbit, i tenim una gran experiència en el maneig del timming, dels pressupostos i dels detalls. Disposem de serveis de disseny a mida, fabriquem nosaltres mateixos el mobiliari, coneixent les novetats més exclusives del moment. Per totes aquestes raons, és una bona idea deixar el teu esdeveniment a les nostres mans.

Ens en cuidem d’organitzar esdeveniments corporatius de tot tipus: reunions, convencions, conferències, juntes d’accionistes, cursos de formació, incentius empresarials, exposicions, presentacions, llançaments de productes, degustacions, festes, inauguracions, espectacles, etc., tant per a institucions com per a empreses.

Ens adaptem a la naturalesa de cada esdeveniment i aportem solucions individualitzades. Per això, disposem de recursos materials diversos en relació amb les estructures dels escenaris, les columnes i els quadres de maniobra, equips de llum i de so, la llum ambiental, etc., així com personal especialitzat en tasques de dissenyat en 3D, disseny gràfic, dissenyat d’audiovisuals, monitors, directors artístics per a noves campanyes, etc.

En el sector dels esdeveniments és important escollir uns bons professionals que es cuidin d’una instal.lació correcta.

Es per això, que A Sport Inspired A&T ens en cuidem  del muntatge i desmuntatge dels elements que componen el teu esdeveniment per que no t’hagis de preocupar de res.

Muntem a on ens diguis sense tenir en compte la dificultat de la tasca.

A més a més, com a professionals del sector esdeveniments esportius, posem a la vostra disposició TOTS ELS SERVEIS que oferim a Sport Inspired A&T.

Consulta el nostre CATALEG D’ESDEVENIMENTS ESPORTIUS.

Idees fetes realitat

Fem possible lo impossible perquè el seu esdeveniment sigui inoblidable.

Claus en ma

Ens en cuidem de tot, des de la idea inicial fins els permisos.

Motor

Els Rallys automobilístics i de motos, o les Rutes de regularitat són la nostra passió.

Raqueta

Especialistes en la organització de campionats d'esports de raqueta.

Curses

Organitzem des de curses de Running, passant per Trails fins a Triatlons.

Esport sense edat

Totes les activitats que realitzem són aptes per a totes les edats.